Minden egy helyen Dancs Annamariról
www.dancsannamari1.mlap.hu

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kep1/uploads/hatterem.png

WELCOME

 http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/dancsannamari1/uploads/KEPANNAMARI.jpg  Üdvözöllek a
lapomon,  ami Erdély
Legnépszerűbb
énekesnőjével, Dancs Annamarival foglalkozik!
Itt mindent megtalálhatsz róla.
Nézz körül, érezd jól magaD

CHAT

 
 

 

HÉTFŐN ZENEDOBOZ

Az augusztusi Zenedoboz helyszíne továbbra is a sepsiszentgyörgyi strand, és  jó zenére, érdekes interjúkra, meglepetésekre számíthanak azok a nézők, akik a RTV Magyar Adását választják augusztus 10-én  15.30 órakor. A műsor meghívottjai: BETTINA Székelyudvarhelyről, a maroshévízi LUCASSO duett egy egészen új hangzással, a CAPRICCIO együttes  szintén új dalokkal, de elhangzik a magyarországi DRED & DORIS nagysikerű dala , a Változnak az idők, és velük rögzített beszélgetésből az is kiderül, hogy egy sláger beérését mennyi munka előzi meg. Az adásban jelen lesz  az INSECT paródiaegyüttes is, legújabb slágerükkel, a Bukarest Parádé című fergeteges ökörködéssel, és lesz egy meglepetés dal is. Az adás házigazdája ezúttal is Dancs Annamari.

 

 A műsor a megszokott időben, du. 15.30-tól látható a TVR1 Magyar Adásában.


Strandolós Zenedoboz

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kep1/uploads/zenedoboznyar.jpg

 
A nyári hőségben a Zenedoboz c. műsor  kiköltözik a strandra, a következő adásokban nemcsak a Celsius fok, hanem a hangulat is megemelkedik. Dancs  Annamari, a műsorvezető elárulta, hogy frissítő zenei koktélt kapnak a nézők, hiszen  lesz etno-pop, könnyűzene, magyaros country  és székelyes Neoton is a műfajok között. A műsor július 20-án, hétfőn látható a TVR1 Magyar Adásában, a megszokott időpontban, azaz 15.30-tól. A vendégek között lesz MAJLÁTH ATTILA , a Médiabefutó különdíjasa: RENY, egy 15 éves , tehetséges tinilány,  a POPVOX duó, KRISTÓF KATI ÉS MILÁN Neoton slágerekkel,  POMÁZI ZOLTÁN, a  BOJTORJÁN együttes frontembere. A műsorban  Annamari bemutatja a  Dj. Robert Georgescu-val közösen készitettek LIVE YOUR LIFE c. dalt ,  amellyel  augusztus 10-én a Callatis  Fesztiválon is fellépnek.
Forrás: pluszportal.ro

Strand Party

Július 10-én a Sepsi Rádió és a TVR1 Zenedoboz c. adása egész napos strandolásra hívta Sepsiszentgyörgy és a környék lakosságát. Az idei rendezvény nagy népszerűségnek örvendett, melyet bizonyít a résztvevők száma, ezt csak tetőzte a több ismert együttes fellépése, valamint a kora estig kitartó időjárás is. A jó hangulatot még a sokasodó felhőréteg sem tudta megzavarni.

A Zenedoboz c. műsornak forgatott interjúkat és klipeket a tévénézők július 20-án és augusztus 10-én láthatják 15.30 órától a TVR1 Magyar Adásában.

 
Képes beszámoló itt: http://pluszportal.ro/web/index.php?option=com_content&task=view&id=13510&Itemid=109

BULI A STRANDON

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kep1/uploads/s.jpg

  Július 10-én, péntek déltől fergeteges nyári bulira kerül sor a Sepsi Rádió és  TVR Zenedoboz műsorának szervezésében.  Helyszinül a sepsiszentgyörgyi  strand fog szolgálni, műsorban, sportvetlékedőkben, közöns égtalálkozókban, színes programban pedig nem lesz hiány, hiszen  több , mint egy tucat előadó és formáció  fogja szórakoztatni a strandolókat.
A fellépők között lesz 
MAJLÁTH  ATTILA , RENY , a POP VOX együttes , BETTYNA , MOLNÁR  LACI,  a  CAPRICCIO ,  a LUKASSO , az INSECT ,a Bojtorján együttes frontembere ,  POMÁZI ZOLTÁN , KRISTÓF KATI és  MILÁN , DANCS  ANNAMARI  és DJ ROBERT GEORGESCU valamint  a  DRED ÉS DORIS.
Minden korosztályt szeretettel várnak az egész napos rendezvényre!

VAKÁCIÓ-VÁRÓ ZENEDOBOZ

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kep1/uploads/hu3.jpg


  Ahogy már a TVR1 Magyar Adás nézői megszokhatták, minden hónap második hétfőjén új Zenedobozzal jelentkezik Dancs Annamari.

  Június 8-án du 15.30 órától a Zenedoboz vendégei mind olyan együttesek lesznek, akik  több zenei műfajt ötvöznek, ezáltal érdekes hangzású zenét produkálva. Ilyen a Capricio együttes is, amely a két legelső erdélyi dance-csapatból , a TCP-ből és a HipHop Szivekből alakult. Habár az utóbbi időben nem lehetett róluk sokat hallani, a Capricio most új zenével és ötletekkel áll szinpadra.

 

A csikszeredai Tündérground együttest nehéz besorolni, hiszen  zenéjükben  a magyar, török, balkáni és spanyol világzenei motivumok keverednek a rock- és elektronikus elemekkel.

  Végezetül pedig egy igazi csemege zárja a műsort: Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar.  Novai Gábor, az együttes alapitója olyan zenekarokban tevékenykedett az elmúlt évtizedekben, mint a General,  a Hungária és a Dolly Roll. Hogy miként hozta őt össze a sors az alig 24 éves Marót Vikivel, és hogy miért is  választották a 60-as évek rock n roll stilusát nos mindez kiderül a júniusi Zenedobozból.

EGY ÉVES A ZENEDOBOZ!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kep1/uploads/1evesazenedoboz.jpg
 

Húsvét hétfőjén ünnepli a Zenedoboz az első születésnapját, ez alkalommal egy exluziv helyen, egy különleges sztárnak lesz a vendége Annamari. De előbb térjünk vissza egy kicsit az időben:
2008 elején született meg az ötlet, egy zenés-tévés-szórakoztató műsort összeállitani, hiszen a legtöbb hazai együttesnek, előadónak nem igazán van lehetősége a televiziós bemutatkozásra. A TVR Magyar Adás szerkesztői és a Dancs Market Records lemekiadó hamar partnerre talált egymás személyében és Húsvét hétfőn már ment is az első műsor, Dancs Annamari konferálásával. Azóta számos együttes mutatkozott be a Zenedoboz által,és a műsor is egyre népszerűbb lett !
Aki teheteti április 13-án, hétfőn két locsolkodás között szakitson időt és nézze 15.3o órától a TVR1 csatornát. Az ünnepi műsor sztárvendége az Ámokfutók forntembere Kozsó, aki a budapesti Zöld Teknős Teaházában látta vendégül a stábot. A teaház különlegessége a belső design-ban van, amelyet maga az énekes tervezett: van itt indián, maya, busman, cowboy stilusú bútorok, kiegészitők, kunyhók, kenuk, sátrak és még lehetne soroloni, de ezt látni kell- a Zenedobozban! Természetesen Annamari megkóstolta a teazház különleges teaitalait is, miközben Kozsó mesélt az afrikai kalandtúráról, arról , hogy hogy lehet egy időben egy magyar zenész egyszerre indián és busman is , meg az új lemezéről , amelynek lemezbemutatóját április 24-én, Sepsiszentgyörgyön, a Szent György Napok keretén belül tartja.
A műsorban még énekelni fog a népszerű paródiazenekar , az Insect és a Magic Club .Várunk mindenkit a képernyők elé!


FEBRUÁRBAN  IS  ZENEDOBOZOL ANNAMARI

 

   A február 23-i Zenedoboz igazi  felfrissülést  ígér a  a televíziónézőknek. Annamari a bukaresti TVR 1-es stúdiójában fogadta vendégeit, ugyanabban a stúdióban, ahol a nyáron az Aranyszarvas Fesztivál elődöntőjét is filmezték. A meghívottak között egy vadonatúj duó, a PopVox  is bemutatkozik , amelynek tagjai már szólóban is bizonyítottak . Hogy kik is ők valójában, kiderül a hétfői műsorból...    

 

 A magyarországi sztárvendég ezúttal a ragamoffin fenegyereke, az egykori Fekete Vonat együttes frontembere , L.L. Junior, aki többek közt arról is mesélni fog, hogy a vonatozás  után hogyan alakult szólókarrierje.
 A műsor végén bemutatkozik a brassói Kovács Dalma, aki az elmúlt években több tehetségkutató veresenyen is sikeresen szerepelt, és aki az idei Eurovision hazai elődöntőjén   is részt vett.
 

 

 Mindenkit szeretettel vár Annamari a Zenedobozzal február 23-án , 15.30-tól a RTV1  Magyar Adásában. 

ÚJ ZENEDOBOZ
  

 2009 első Zenedoboz című müsorának ajánlata nagyon
színes.Többek közt bemutatják KRISTÓF KATI kanadai turnéjának kisfilmjét, hiszen az énekesnő tavaly szeptemberben a torontoi magyarok Szüreti bálján lépett fel. De  lesz népies rockzene a NEMEZ  együttessel, amely az interjú elkészülése óta egy újabb taggal gyarapodott. Hogy ki is ez a személy, nos kiderül.  Azok, akik rajongtak a magyarországi  V-TECH együttesért, a műsorból megtudhatják  a  frontembertől, KEFÍR-től, hogy mi történt az együttessel és honnan az előadó különleges neve.

 
 Az adás folyamán Annamari bemutatja azokat az  együtteseket, előadókat,  akik a tavaly vendégei voltak , és lesz egy összeállítás is azokból a bakikból, amelyek a forgatások alatt be-becsúsztak.

 A januári zenés műsor 19.-én, hétfőn du. 15.30-tól kezdődik a TVR1 Magyar Adásában!
 
 

 
 
 
     Ez volt a marosvásárhelyi nagy bevásárló központban dolgozók véleménye a szerda esti Sztárok karácsonya,
 

sztárok szilvesztere című megaműsorról, amelyet a Román Televízió Magyar Adása is lefilmezett a  ZENEDOBOZ számára.

 
DANCS ANNAMARI, a műsor házigazdája ezúttal helyi rekordot döntött, hiszen annyian voltak kiváncsiak meghívottjaira, hogy még egy tető sem lehetett leejteni, talán azért, mert mindenki kapott a kedvére való zenét.
 

  A Kovács András által vezénylt Nagy István ifjúsági kórus a legszebb karácsonyi kórusművekkel nyította meg az ünnepi műsort. A csodálatosan csengő hangok, a tökéletes harmónia és az előadás művészi színvonala még a legfiatalabb közönséget is lenyügözte, mert voltak szép számban kisgyermekek is, akik az előadás végén csomagot kaptak az Ervin Impex és Dancs Market cégek jóvoltából.

 
 De vissza a műsorra, a marosvásárhelyi CSABY gyönyörű karácsonyi daláért és ritmusos slágereiért vastapsot kapott, akárcsak KRISTÓF KATALIN és LÁSZLÓ I. ATTILA, akik szintén a közönség kedvenceinek bizonyultak.
 

A műsorvezető-házigazda Annamari két új karácsonyi dalt hozott, amelyeket ütemes tapssal kisért a hallgatóság. A két csinos Mikulás-táncoslány látványa nemcsak a gyerekeknek, de úgy tűnt, hogy az apukáknak is nagy örömet okozott.

 Szinte megállás nélkül robbant be a szilveszteri rész az INSECT paródia együttessel.

SITE INFÓ

Szerkeztő: Bea
Nyitás: 2007.03.27
Téma: Dancs Annamari
Böngész
ő: Mozilla Firefox 
Felbontás: Bármekkora
Design: 5.0
Host: mlap
Email:bea_zene@
yahoo.com

MENÜPONTOK 
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kep1/uploads/jchmgb.jpg